Če si študent si že verjetno velikokrat slišal besedo Erasmus in imaš vsaj približno sliko kaj to je. Pa si vedel, da lahko Erasmus vzdušje doživiš kar tukaj v Mariboru? Kako? Pridruži se ESN Mariboru 6. 6. 2017 v Mestnem parku, kjer se bomo družili z Erasmusi in pridobi kratek vpogled v Erasmus sceno in naše delo. Začutil boš Erasmus in ESN spirit.

Kaj bomo počeli? Raznovrstne aktivnosti kot slackline, družabne igre in odbojka, če si pa bolj lene narave pa poležavanje in pogovarjanje z Erasmusi in ESN člani.

Za glasbo, hrano in pijačo je poskrbljeno. S seboj prinesi dobro voljo!

Konec avgusta pa se boš udeležil sestanka, kjer ti bomo podrobneje pojasnili kaj je Erasmus+ mentor in kaj pomeni biti ESN član.

https://www.facebook.com/events/1672777733016072/

https://www.facebook.com/events/1490301711042820/

Vsi, ki se boste udeležili piknika boste vključeni v nagradno igro. Nagrada vas bo čakala na sestankih 24. in 31. avgusta.

------------------------------------------------------------------------------------------
For Erasmus students

ESN Maribor wants to inspire Slovenian students to join the Buddy system and the ESN family by showing them the true ERASMUS SPIRIT which YOU bring to this city!

So we invite you to join us on the 6th of June to Mestni park (City park) where we will do some activities like slackline, board games, volleyball and more.

ESN is taking care of music, food and drinks!

Once ERASMUS always ERASMUS! Do you agree? Then see you there! ;)

Your ESN Maribor team! :)

Date: 
06/06/2017 - 17:00
Place: 
Mestni Park Maribor
Address: 
2000 Maribor
Slovenia