Vsi dogodki in delovanje društva pa ni namenjeno za Erasmuse in lokalne študinete. HR ima nalogo, da skrbi za člane, motivacijo, neformalno izobraževanje, zabavna druženja in daje nekaj nazaj za vso prostovoljno delo, ki ga vložimo v društvo.

HR skrbi za Human Capital: redna tedenska in posebna mesečna druženja za člane ter zaključke večjih projektov in študijskega leta; workhsope (neformalno izobraževanje); team buildinge ter ureja administrativno delo. 

Za člane imamo vsako leto spoznavni vikend, filmske večere, božično večerjo, zaključni piknik, 2 izleta na leto (namenjena vsem članom in Erasmusom).

Za študijsko leto 2017/2018 pripravljamo Workshope: Kako uporabljati google docs, drive (storitve)..., ESN Galaxy, ESN projekti, How to lead?, Public Speaking, ESN Maribor 2027, Mission of ESN Maribor, Mental Health, Conflict Management, Pisanje CV-ja...

Vstopite lahko v ESN svet, ter se udeležite internacionalnih dogodkov kot so CEP, AGM, Eduk8...Ali veste, da imamo ful hudo pisarno na Slomškovem trgu?