ESN Maribor je študentska organizacija, ki skrbi za tuje študente v Mariboru in obveščanje slovenskih študentov o izmenjavi.

Delujemo v petih delovnih skupinah: Kreativa, SocialErasmus, EaT (events and trips), Mov'in Europe in HR.

Naš cilj je pomagati tujim študentom pri integraciji v okolje ter zanje skozi celo študijsko leto pripravljati zanimive dogodke preko katerih se vključujejo v družbo in spoznavajo našo kulturo.

V našem društvu lahko deluješ na dva načina, lahko si samo mentor (buddy) ali pa mentor in ESN član.

Zakaj postati ESN član?

Ker lahko pridobiš: vodstvene sposobnosti; organizacijske sposobnosti; komunikacijse sposobnosti; izboljšanje tujih jezikov; izkušnje v medkulturnem okolju; neizmerno število dragocenih prijateljstev. Ker veš za najbolj hude zabave v Mariboru, spoznaš še več ljudi in spleteš še več prijateljstev, zaradi svetovne ekipe – ESN družine, ki z veseljem dela za Erasmuse ob čemer se tudi sami zabavamo in uživamo. ESN člani obvladamo organizacijo, komunikativnost, vodenje, medsebojno sodelovanje... ESN Maribor je prostor, ki ti omogoča, da zrasteš v samozavestno, odločno osebo, ki je ni strah nobenega izziva v življenju. ESN Maribor je prostor, smo ljudje, ki omogočamo kreativnost, invovacije in uresničevanje novih idej. Ne bo ti žal, pridruži se nam. ;)


ESN Maribor Board in Delovne Ekipe

Vice President

Bor Praznik
bor.praznik@esn-mb.org

EaT

Urban Štruc
urban.struc@esn-mb.org

Mov'in Europe

Miša Martišek
misa.martisek@esn-mb.org

SocialErasmus

Tamara Zavec
tamara.zavec@esn-mb.org